Friday, 3rd May 2024
Standard

Основи на крикет облекла, неразделна част от спорта

Крикет облекла Основи, неразделни за спорта
26/07/2019, публикуван от Alanic Global
Когато се отнася до популярността в световен мащаб сред спортните дисциплини, крикетът е на второ място след футбола. Бързо извършва навлизане в различни части на света, което може да се подкрепи с истината, че през 2019 г. се играе от общо 105 държави от типа 12 членове на пълен работен ден, както и 93 свързани членове. Базата на феновете е най-силна в индийския субконтинент, която само представлява над 1,5 милиарда фенове. Цифрите са изумителни, треската за спорта на върха му с продължаващото Световно първенство по крикет в Англия само на 100 оверса далеч от предвещаването на нов шампион, както и пазара на всички неща, които се извисяват по всякакъв начин. Въпреки че фланелки, шапки, както и прилепи са най -продаваните продукти на пазара на крикет според доставчиците на дрехи за крикет, има и голямо търсене на основите на облекла, задължителни за игра на спорта.

Търсенето се подхранва от феновете, които искат да проверят пълноценното изживяване на крикет, като подражават на своите идоли във всички основи на крикет, както и в регали, както и от ентусиасти, полупрофесионали най -значимият етап от всички тях в бъдеще. Те са създадени от производителите на облекла за крикет, като имат предвид всички нюанси на спорта, както и дават възможност за най -доброто количество комфорт, както и гъвкавост, необходима за енергийната интензивност на спорта. Единствената модификация в основите на различни стилове е цветът на униформите, когато играта се играе в продължение на пет дни (тест крикет), както и когато те се играят за ограничени оверса. (T20, ODI). Точно тук са основите, които изисквате да добавите към количката си за покупка, ако сте основни за усъвършенстване на вашите умения.

Ризи
Те са якирани във всички формати, с избор на половината, както и пълни ръкави. Обикновено изработени от памук, те се подразбира, за да позволят най -големи нива на комфорт, както и гъвкавост, което е търсенето на облекло, оптимизиращо производителността.
Панталони
Необходимо във всички формати, те изискват да се оформят добре, както и да позволят за максимална мобилност, при условие че точно колко играчи трябва да се преместят по време на мач. Въпреки че това парче дрехи може да се нарича различни имена в различни спортни дисциплини, те винаги са били наричани панталони за играта на джентълмена във всички формати. Woven Polyester е предпочитаният както за влюбените, така и за експерти, тъй като те позволяват просто и лесно движение, както и намаляват всички възможности на сълзи или разкъсване.

Пуловери
Нещо, което не се мисли за необходимо до пристигането на месеците през зимния сезон, когато стане невъзможно да се играе без тях. Крикетът се играе по целия свят на различни географски места с различни климатични условия, както и рутината на крикет през зимния сезон остава натъпкана за всички нации по крикет. Това е емблематична, кремав цвят, с V-образно деколте, която върви с малко модификации в стил или стил, защото 70-те.

Alanic Worldwide · Крикет облекла Основи, неразделни за спорта
Основни слоеве
Изминаха само няколко години, защото те бяха признати за необходим за спорта. Това е защитна екипировка, която ви предпазва от наранявания на терена, които могат да се случат във всеки вид време, като същевременно правите гмуркане, за да спестите граница или да предотвратите изтичането си. Не се използва от братството за крикет в своята цялост, те имат своите защитници, както и най-значимите имена в подкрепата са намерени, като ги използват, за допълнително край, както и за сигурността по време на играта. Тези слоеве могат да бъдат всичко-от тениски до къси панталони, както и жилетки, както и крикет не са единственият спорт, където се използват. Те предотвратяват кожното нанасяне заедно с намаляването на умора, но остават много откровени за избягване на наранявания.
Обувки
Те остават бели на цвят по време на най-дългия стил на спорта, но във всички цветове можете да си представите в ограничени формати, където указанията са малко нежелани, както и стилът е на постоянно време. Те също зависят от функцията на крикета в загриженост на полето. Различно е за батсмените, както и за боулерите, като и двете са разработени по различен начин, за да се даде възможност за намаляване на производителността и в двете роли. Те също зависят от естеството на външното поле, като шиповете са предпочитани за по-меки полета, както и гумените шпилки избраха трудни основания.

Етикети:
дрехи за крикет
Производители на облекла за крикет
Доставчици на дрехи за крикет
Униформи по крикет САЩ

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.