Friday, 3rd May 2024
Standard

Поставяне на фланелни тениски след зимата? – 6 места, където мъжете могат да ги носят

, поставяйки фланелни тениски след зимата? – 6 места, където мъжете могат да ги носят
16/02/2016, публикувано от Alanic Global
Точно както поетът Кийтс каза: „Ако дойде зимното време, може ли пролетта да изостане?“ Студените месеци може да заминават за годината, но има пролет в очакване на вашето посрещане. Така че тези, които не са успели да преодолеят елегантните си фланелни тениски, няма от какво да се притесняват. Всичко, което трябва да направят, е да изберат идеалното място и повод, докато ги оформяте правилно. Ето поглед къде можете да ги носите.
Редовни класове в колежа
В края на зимата или в началото на пролетта, когато не можете да носите дори тези меки вълнени слоеве, някои мъжки дизайнерски фланелни тениски със сигурност могат да ви помогнат. Просто сложете основния си сив тройник върху червено -бяла карирана тениска и дръжте копчетата отворени, за да го парадираме като слой. Сега ги обединете с разкъсани дънкови дънки и за да направите външния вид много по -неформален, сгънете ръкавите нагоре. Или иначе вземете някаква бележка за стил от любимия си футболист по този въпрос и го „огънете като Бекъм“.
Охлаждане на кафе-почивки с приятели
Вашите приятели ви се обаждат за бърз чат в кафене в неделя сутрин? След това вместо да ровите през целия си гардероб, зависете от класически зелено и синьо фланелен тениски и я съчетайте с чифт червени къси панталони и спортни маратонки и сте добре да ударите улицата.

Колежски празници
Имате ли представление на сцената, както и искате да впечатлите момиче, което сте проверявали дълго в колежа си? След това направете стъпката и е възможно само когато сте направо уверени. Това идва с правилната ви обличане за събитието. Затова работете с фланела си в синьо и жълто с чифт океански сини чиноса и елегантни ботуши или мокасини и изхвърлете някои наистина добри песни, за да направите силно впечатление.
Музикални концерти
Тъй като някои музикални концерти не свършват преди полунощ, със сигурност ще ви трябва нещо за непредсказуемия студ в късните часове. Затова носете карирана тениска в синьо, зелено и жълто върху обикновен бял тройник и се обединихте с тъмни дънкови дънки и тен кафяви ботуши. Въпреки това, когато температурата се повиши на няколко градуса, можете да завържете тениската около кръста и да парадирате със спортния си вид.
Появата на интервюто
Въпреки че присъствието на интервю призовава за носене на нещо официално, фланелът на хипстера може да ви направи чудеса. Ето как! Просто се плъзнете в карирана тениска в синьо и бели малки чекове и сдвоете със син или сив блейзър и флот или черни панталони, приспособени и бъдете уверени отвътре.
Дата за вечеря
Ако сте на път да се насочите към среща, тогава не избирайте същата стара бяла памучна риза, по -скоро вървете креативно. Извадете бялото си и сиво карирано и го съчетайте с тъмно блейзър и бели панталони с чифт тъмнокафяви обувки Oxford, носени под краката. За да закупите различни цветове и проверки на фланелни ризи, платете проверка на онлайн центровете на мъжки фланелни тениски производители на САЩ.

За търговците и собствениците на услуги няколко онлайн производители използват опцията за персонализиране. Така че те трябва да побързат и да им изпратят изискванията си, за да се сдобият с тези тениски на едро на фланели на едро на специални цени.

Етикети:
Мъжки дизайнерски фланелни ризи
Мъжки производители на фланелни тениски САЩ САЩ
Мъжки фланелни ризи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.